Corrie van Lier nam afscheid

Op 22 juni 2023 namen de vrijwilligers van Zonnebloem Rijnwoude-Zuid afscheid van Corrie van Lier.

Corrie is bijna 23 jaar vrijwilliger geweest. In die tijd heeft zij haar sporen verdiend. Zo was Corrie jarenlang een toegewijde bezoekvrijwilliger. Zij bezocht deelnemers soms jarenlang. Maar het bleef voor haar niet bij een kopje koffie en een praatje. Vaak ging zij ’s avonds nog op pad om met een deelnemer een spelletje te doen. Je kon haar in Hazerswoude-Dorp vaak tegenkomen, wandelend met een Zonnebloemgast in de rolstoel.

Naast het bezoeken van Zonnebloemdeelnemers ging Corrie ook mee op Zonnebloemvakanties. Daar stak zij de handen uit de mouwen om het de vakantiegangers naar hun zin te maken. Behalve de activiteiten die hiervoor zijn genoemd was Corrie jarenlang bestuurslid. Samen met een ander bestuurslid bedacht en organiseerde Corrie uitstapjes en gezellige middagen.

Voor haar inzet overhandigde de voorzitter van de afdeling Rijnwoude-Zuid Corrie het beeldje “Waardering”. Dit beeldje is speciaal ontworpen om vrijwilligers als Corrie in het zonnetje te zetten.

Corrie, bedankt

Secretariaat Zonnebloem Rijnwoude-Zuid

06-831 32 921
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Creatieve workshops
  • Evenementen en festivals
  • Uit eten/terrasje pakken