Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Corrie van Lier nam afscheid

Op 22 juni 2023 namen de vrijwilligers van Zonnebloem Rijnwoude-Zuid afscheid van Corrie van Lier.

Corrie is bijna 23 jaar vrijwilliger geweest. In die tijd heeft zij haar sporen verdiend. Zo was Corrie jarenlang een toegewijde bezoekvrijwilliger. Zij bezocht deelnemers soms jarenlang. Maar het bleef voor haar niet bij een kopje koffie en een praatje. Vaak ging zij ’s avonds nog op pad om met een deelnemer een spelletje te doen. Je kon haar in Hazerswoude-Dorp vaak tegenkomen, wandelend met een Zonnebloemgast in de rolstoel.

Naast het bezoeken van Zonnebloemdeelnemers ging Corrie ook mee op Zonnebloemvakanties. Daar stak zij de handen uit de mouwen om het de vakantiegangers naar hun zin te maken. Behalve de activiteiten die hiervoor zijn genoemd was Corrie jarenlang bestuurslid. Samen met een ander bestuurslid bedacht en organiseerde Corrie uitstapjes en gezellige middagen.

Voor haar inzet overhandigde de voorzitter van de afdeling Rijnwoude-Zuid Corrie het beeldje “Waardering”. Dit beeldje is speciaal ontworpen om vrijwilligers als Corrie in het zonnetje te zetten.

Corrie, bedankt

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Secretariaat Zonnebloem Rijnwoude-Zuid

06-831 32 921
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals