Eerste Zonnebloemloten uitgereikt

Op dinsdag 16 april hebben de voorzitters van de twee Zonnebloemafdelingen in Rijnwoude de aftrap gegeven voor de jaarlijkse verkoop van loten.

De eerste loten werden, in het bijzijn van vrijwilligers van de Zonnebloem, uitgereikt aan vertegenwoordigers van de Lionsclub en de Rotary.

De Nationale Zonnebloem bestaat dit jaar 75 jaar. Ieder jaar verkopen vrijwilligers van de Zonnebloem loten, waarvan de opbrengst ten goede komt aan het werk van de plaatselijke afdelingen. Dit jubileumjaar is er een extra feestelijk prijzenpakket samengesteld en de kans om een prijs te winnen is dit jaar dan ook 1 op 10.

Rijnwoude kent twee afdelingen: Zonnebloem Rijnwoude-Zuid (Hazerswoude-Dorp en Benthuizen). Zonnebloem Rijnwoude-Noord (Hazerswoude-Rijndijk en Koudekerk aan den Rijn). In Rijnwoude-Noord worden de loten huis-aan-huis verkocht, terwijl in Rijnwoude-Zuid op ieder adres een envelop wordt bezorgd waarop staat hoe men loten kan bestellen. Daarnaast is het altijd mogelijk om online loten te bestellen via de website van de afdeling of via Facebook.

Met de opbrengst van de loterij organiseren de vrijwilligers van de lokale afdelingen activiteiten en uitstapjes voor inwoners van onze kernen die een lichamelijke beperking hebben. Zelfstandig op stap gaan is voor hen vaak minder eenvoudig en door de programma’s van de Zonnebloemafdelingen wordt een sociaal isolement voorkomen.

De verkoop van de loten loopt van 16 april 2024 tot 8 september 2024. De trekking is op 7 oktober 2024

https://www.zonnebloem.nl/loten/p/a01988?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR2Fs80IpFaoHnfTcMA48nSk9ho4sNNQxDq6SDkJC0CbIMYuiMMeVLLj2CM_aem_ATu9azVBHpzwQXo4y5inlswc72SMiWiyy6eIN2VaGEZ4Q4mf6pgWg-gqKQCgXp0BMBe5--OWhvEXBi8wiJhIcwxL

Secretariaat Zonnebloem Rijnwoude-Zuid

06-831 32 921
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Creatieve workshops
  • Evenementen en festivals
  • Uit eten/terrasje pakken