Kerstattentie voor de gasten van De Zonnebloem Rijssen

hart-van-rijssen-decpng

De Zonnebloem vrijwilligers gaan coronaproof door. Elk jaar verzorgen de Zonnebloem vrijwilligers in Rijssen een kersttraktatie voor hun gasten en voor de deelnemers aan de Welfare-ochtenden.

Elk jaar verzorgen de Zonnebloem vrijwilligers in Rijssen een kersttraktatie voor hun gasten en voor de deelnemers aan de Welfare-ochtenden, de handenarbeidclub.

De vorige jaren werden de pakketten samengesteld in een gezellig samenzijn van een werkgroep. En alle vrijwilligers kwamen het pakket halen om de eigen gast te verrassen.

Corona verstoorde het proces, maar niet het resultaat. Een kleine groep ging coronaproof aan de slag in een grote recreatiezaal. De sfeervolle kerstpakketten zijn bij de vrijwilligers thuis afgeleverd. Die konden daarmee de eigen bezoekgast verwennen.

De Zonnebloem kent ook gasten die wel deel nemen aan de diverse activiteiten maar niet aan de bezoekcontacten. Deze groep ontving in de post de allerbeste kerstwensen en als klein gebaar een chocolade traktatie.

Voorzitter, Christien Jelsma, bevestigt dat veel plannen en contacten dit jaar zijn vervallen en is daarom extra blij dat deze activiteit voor circa 80 gasten prima verlopen is.

Vooral dit jaar werd deze attentie en de aandacht extra gewaardeerd.

Ook het lokale weekblad Hart van Rijssen besteedde hier aandacht aan.

 

 
 
 
 

Wim Muller

0621238159
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk