Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.
We zijn druk bezig met het verbeteren van onze site. Tot we klaar zijn, zul je nog pagina's met oude styling tegenkomen. Excuus voor eventueel ongemak.

Zonnige wandeldag voor de Zonnebloem

De Zonnebloem Rijssen is aangenaam verrast met de bijdrage van bijna drieduizend euro door de succesvol verlopen Bos en Heuvel Wandeltocht en de gehouden sponsoractie.

afdeling Rijssen
Rijssen, 30 september 2018
Zonnige wandeldag voor de Zonnebloem
De Zonnebloem Rijssen is aangenaam verrast met de bijdrage van bijna drieduizend euro door de succesvol verlopen Bos en Heuvel Wandeltocht en de gehouden sponsoractie.
Het was zaterdag niet alleen een prachtige wandeldag, het was ook een mooie dag voor De Zonnebloem Rijssen. Aan het eind van de wandeldag was De Zonnebloem afdeling Rijssen een bedrag van 2.895,- euro rijker!
Mede dankzij het prachtige wandelweer kwamen de wandelaars van heinde en ver en van dichtbij, naar het Parkgebouw in Rijssen. De start was om acht uur ’s morgens; de eerste wandelaar meldde zich al voor zeven uur. In totaal liepen 315 wandelaars een van de vier prachtige routes in het buitengebied van Rijssen, Enter en Wierden.
De Bos en Heuvel Wandeltocht, waarvan dit jaar de opbrengst voor de lokale afdeling van de Zonnebloem was, werd georganiseerd door de wandelafdeling van Atletiekvereniging Rijssen en Rotary Rijssen Regge Regio.
Hans Snijders, voorzitter van Rotary Rijssen Regge Regio, maakte het eindbedrag van deze wandeldag bekend: 2.895, euro. Hij bedankte de uitzetters van de prachtige wandelroutes en alle vrijwilligers en overhandigde een cheque van 1.600 euro, de opbrengst van een sponsoractie binnen de Rotaryclub, aan Christien Jelsma, voorzitter van de Zonnebloem afdeling Rijssen. Loek Baaijens van de wandelafdeling van AVR kon het mooie bedrag van 1.115,- euro overhandigen, de opbrengst van de deelnemers aan de wandeltocht. De verkoop van Welfare-artikelen tijdens deze wandeldag bracht 180 euro op. Het totaalbedrag van 2.895,- euro verraste de voorzitter van De Zonnebloem. “Daar kunnen we onze gasten echt mee verwennen en iedereen meekrijgen” riep Christine Jelsma verheugd uit. “We willen iedereen bedanken die ons gesponsord heeft en mee gewandeld heeft. En dank aan alle vrijwilligers die er aan mee gewerkt hebben dat deze dag goed verlopen is.”
De Zonnebloem Rijssen zet zich in voor mensen met een lichamelijke beperking. Ze bezoekt haar gasten thuis en verzorgt meerdere activiteiten voor inwoners met lichamelijke beperkingen. Jelsma: “Graag willen we met onze gasten ook op pad (reisjes) buiten de gemeente grenzen, maar het moet betaalbaar blijven voor alle deelnemers. Deze bijdrage helpt ons de komende jaren om het activiteitenprogramma extra aantrekkelijk te maken.”Afgesproken is dat bestuursleden van De Zonnebloem Rijssen tijdens een clubavond van Rotary Rijssen Regge Regio komen vertellen over De Zonnebloem en wat de afdeling met het geld gedaan heeft of nog gaat doen.

Bij De Zonnebloem Rijssen zijn aanmeldingen als gast en als vrijwilliger van harte welkom.www.zonnebloem.nl/rijssen

Secretaris: W. Muller website: www.zonnebloem.nl/rijssen
Pastoor Petersstraat 16 e-mailadres: zonnebloemrijssen@gmail.com
7462MR RIJSSEN telefoon: 06 21238159

Wim Muller

0621238159
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk