Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Vrijwilligerswaarderingsavond met twee jubilarissen Zonnebloem Rijssen

Vrijdag 21 september was er een bijzondere vrijwilligersbijeenkomst. Een waarderingsavond voor de vrijwilligers en twee jubilarissen werden in het Zonnebloem zonnetje gezet.

Een gezellige avond . Wij mochten gebruik maken van de ontvangsthal van het prachtige brandweermuseum Rijssen. Een heel bijzondere en sfeervolle ruimte. We voelden ons daar veilig en vooral warm welkom.  Deze service werd verleend met het motto “vrijwilligers helpen vrijwilligers”.

De avond begon met een workshop schilderen. De aanwezigen werden uitgedaagd en geholpen om een sfeervol schilderij te maken. Onder de inspirerende begeleiding van Liesbeth Op Den Drees ging iedereen met plezier aan de slag en werden mooie resultaten bereikt.

Gebruikt werden verschillende materialen zoals mediums, gesso, modeleerpasta en verdikkingsmiddel om mooie structuren mee te maken. En beschikbaar waren de verschillende papiersoorten, karton, hout, draden, stoffen, soorten zand en steen. Daardoor verrassende effecten. Geen enkele structuur bleek hetzelfde.

De avond was een mooie gelegenheid om twee jubilarissen te eren: Berthy Nijeboer en Toos Siegerink. De voorzitter Christien Jelsma roemde Berthy Nijeboer om de grote rol die zij vervult in de werkgroep Welfare en speldde haar de insigne voor 25 jaar vrijwilligers op.   Toos Siegerink was in april al Koninklijk onderscheiden voor meerdere vrijwilligerstaken, waaronder veertig jaar bij De Zonnebloem Rijssen. Deze avond kon Christien Jelsma haar de gouden-40 jaarsspeld opprikken.

Uiteraard voor beide dames de oorkonde, een royale bos bloemen en vooral veel waardering.

Met het thema “een beetje van een ander en een beetje van jezelf” was voor een hapje en drankje gezorgd. Na de workshop een heerlijk buffet en gezellig napraten. Al met al, geen geslaagde avond met dank aan het Brandweermuseum Rijssen.

 

Wim Muller

0621238159
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk