Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Raboclubkas schenkt € 523,60

Succesvolle deelname aan de Rabo clubkas actie. Met dank aan de Rabo klanten die een stem gaven aan De Zonnebloem Rijssen

Met de Rabo Clubkas Campagne verdelen de klanten van de bank het jaarlijkse sponsorbedrag. De klanten bepalen welke vereniging of stichting een financiële bijdrage voor het realiseren van de clubdoelen verdient. 

Het bestuur is erg blij met de vele stemmen voor De Zonnebloem Rijssen en de 523.60 euro.

De groepsactiviteiten van De Zonnebloem en het huisbezoek worden altijd erg gewaardeerd. Vooral vanwege het sociale contact en het UIT-zijn.

Veel deelnemers hebben ook stille en persoonlijke wensen waarbij hun handicap en/of financiën een drempel opwerpen. Een persoonlijke wens die uitvoerbaar is met de helpende hand van de Zonnebloem vrijwilliger en een financiële bijdrage.

De Rabo bijdrage wordt goed besteed voor de directe kosten en de eventueel bijkomende kosten voor zorg/begeleiding.

De ambitie is om de Zonnebloem gasten te vragen naar hun stille wensen en proberen daar invulling aan te geven.

 

 

Wim Muller

0548543385
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk