Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

De Bankgiroloterij trakteerde De Zonnebloem Rijssen-Holten.

De bankgiroloterij bezorgt voor ouderen een onvergetelijke dag met de Museum Plus Bus naar een Nederlands Museum. De Zonnebloem Rijssen-Holten had zich succesvol aangemeld. Het werd een geslaagde dag

Een vroeg vertrek uit Rijssen naar Leeuwarden. Een volle bus met gasten en de begeleidende vrijwilligers. Vanuit Rijssen een behoorlijke afstand, maar iedereen had er zin in. Eerst naar Holten om ook daar enkele gasten op te halen. De museumbus is erg comfortabel en geschikt voor rolstoelgebruikers. In Het Fries Museum is veel te zien. Hier zijn meerdere tentoonstellingen zoals over de woeste Vikingen, over de kunstenaar Eric Have met zijn internationale collega's en het indrukwekkend Verzetsmuseum. In kleine groepen en begeleid door gidsen werden de gasten meegezogen in kunst, cultuur en de geschiedenis. Daarna bleef voldoende tijd om de vele indrukken en ook de emotie over het oorlogsverleden rustig te verwerken. De gezamenlijke lunch en de comfortabele busreis met versnaperingen zorgden voor een gezellige sfeer. Chauffeur Jeroen was een fantastische en hulpvaardige gastheer van de Bankgiro Loterij. Terug in Rijssen en Holten was de mening eenduidig. Het was een lange, maar erg geslaagde dag.

 

 Wim Muller

0548543385
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk