Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Ontspanningsmiddag in Zuid

rzuidactiviteit-140922jpg

Van persoonlijke verzorging en creatieve ontwerpen tot een gezellig gesprek. Tijdens de ontspanningsmiddag van Zuid genoten Zonnebloem deelnemers van een aangename middag.

Op deze dag was de opkomst weer gezellig groot. Dat kwam natuurlijk omdat ons aanbod zo uitgebreid was. Haha. Maar toch, spelletjes, hand massage, nagels lakken, bloemschikken, kaarten, of gewoon een gezellig potje buurten. Het kon allemaal.

Dat viel goed in de smaak. En met een kleine loterij waren er weer veel gasten tevreden.

En voor hen die geen prijs hadden, waren er wel wat bloemstukjes over hoor.

Voor het eerst grabbeltonnen geïntroduceerd. Ook dat was een hit.

Natuurlijk waren er hapjes en drankjes voorzien. Koekjes, chocolaatjes en allerhande hapjes waren gesponsord door onze vaste sponsor, Jerry Biemans van JUMBO Streuvelslaan.

Ook onze bloemen waren een kadootje van Jerry. En daar zijn hele mooie stukjes van gemaakt.

Op naar het volgende evenement. Want voor je het weet is het Kerstmis

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Jos Smits

06-21471685
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Sport en spel
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Winkelen
  • Bezoekwerk