Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Zonnebloem elektrische duo-fiets

Feestelijke ingebruikname van de Zonnebloem elektrische duo-fiets door Inge Raaijmakers op 25 juni

 

Op zaterdag 25 juni onthult onze nieuwe ambassadrice Inge Raaijmakers de nieuwe Zonnebloem elektrische duo-fiets van Roosendaal. Deze feestelijke gelegenheid vindt plaats bij de Wildenborch  in de Kroeven.

Om 10.00 uur zal zij - na de officiele onthulling - deze duo-fiets zelf in gebruik nemen door een ritje te maken met een begeleider rondom de Wildenborch. Uiteraard is er zaterdag ook gelegenheid om informatie te krijgen over het gebruik en de reservering van de elektrische duo-fiets. 

Deze duo-fiets is te gebruiken door alle gasten die zijn aangesloten bij de Zonnebloem in Roosendaal alsmede door alle overige geïnteresseerde inwoners van onze gemeente.

Er wordt verslag gedaan van deze festiviteit door zowel de krant (BN/De Stem) als de televisie (TV Zuid West).

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Jos Smits

06-21471685
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Sport en spel
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Winkelen
  • Bezoekwerk