Thema middag Zonnepitten.

themamiddag-17-knutselenjpg

Maandelijkse activiteit Zonnepitten. Elke 3e vrijdag van de maand.

Net weer eraan gedacht.Een stukje schrijven over ons middagje knutselen.Wat is iedereen toch handig behalve ikke.Marjan had zulke leuke vaasjes met roosjes erop.Heel simpel maar toch heel leuk.Ans deed iets met stenen bordjes en porseleinverf.Ik vond dat heel kunstig .Ik dacht dat kan ik ook wel.Maar dat viel toch vies tegen.Ans en Marly gingen tegen elkaar op Heb eigenlijk al een bestelling voor allebei.Monika deed iets met een beker met lekkernij en een doosje erom heen gemaakt.zag er erg leuk uit .Wat Annie precies deed dat weet ik niet precies.En ook wat Carien deed was me niet helemaal duidelijk.En ook niet wat Karin deed. Maar alles was voor de aankomende hobbymarkt.A hoe wel het meeste wat gemaakt is was al verkocht voor het überhaupt op de tafel van de kraam terecht zou moeten komen .Daarnaast hadden we ook weer heel wat af te kletsen.En lekker snoepen van de eierkoeken en bokkepootjes.Een lekker kopje thee of koffie of water.Ik hoop dat ik het zo goed heb gedaan Allen een gezellige dag gewenst.Groetjes MonicašŸ„°

Agnes Coumans

06-34854265
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?