Kamperen met een handicap.

informatie over vakantie mogelijkheid.

Kamperen met een handicap, kan dat?

 maandag 10 april 2017 20:44  DalfsenIngezonden berichtLaatste nieuws  Willy 
Laatste update: maandag 10 april 2017 21:53

DALFSEN – Stichting Handicamp organiseert voor de 30ste keer een kampeerweekend om te laten zien dat er veel mogelijkheden zijn om met een lichamelijke beperking te kamperen. Dit jaarlijkse kampeerweekend vindt dit keer plaats in de provincie Overijssel bij Camping Starnbosch te Dalfsen.

 

Al jaren zet Stichting Handicamp zich in om hun doelstelling, namelijk het kamperen voor mensen met een lichamelijke beperking te bevorderen. Er zijn tal van mogelijkheden en er komen steeds nieuwe bij.

 

Ieder jaar lukt het om bezoekers met een lichamelijke beperking ervan te overtuigen dat kamperen best mogelijk is. Een flinke groep enthousiaste kampeerders, waarvan een gezinslid een voornamelijk lichamelijke beperking heeft, trekt er door het jaar heen zelfstandig met gezin of partner en eigen kampeermiddel op uit. Dat zijn de deelnemers aan het jaarlijkse Handicamp weekend. Zij willen hun ervaringen graag met anderen delen, laten zien dat er talloze mogelijkheden zijn om te kamperen.

 

Behoor je tot de doelgroep? Bezoek onze open dag 20 mei a.s. of  kampeer dit jaar met ons  mee!

Kijk voor meer informatie en aanmelden op onze website.

Het kampeerweekend vindt dit jaar plaats op 19, 20 en 21 mei bij:

 

Camping Starnbosch

Sterrebosweg 4

7722 KG Dalfsen 

Tel: 0529-431571

www.starnbosch.nl
Open Dag.

Op zaterdag 20 mei van 10.00 tot 14.30 uur bent u van harte welkom op de open dag. Wij nodigen iedereen die geïnteresseerd is in de kampeermogelijkheden voor mensen met een lichamelijke beperking van harte uit. De deelnemers laten u graag zien welke aanpassingen er zoal mogelijk zijn. Net zoals voorgaande jaren zal een aantal standhouders hun producten demonstreren. Toegang voor de open dag is gratis en vooraf aanmelden is niet nodig.

 


E-mail: info@handicamp.nl

Website:www.handicamp.nl

Agnes Coumans

06-34854265
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?