Kerstviering 16 december 2022

20210212080957-2jpg

Afgelopen 16 December is er door Zonnebloem Rossum een kerstviering georganiseerd.

Het was een groot succes , mede door Thea Kroese die de middag invulde met haar fantastische verhalen. De zaal was feestelijk aangekleed en iedereen was blij om deze middag bij elkaar te zijn.

Na een verzorgde mis gingen de gasten te voet naar de Cocer onder begeleidng van een midwinterhoornblazer die deze middag ervoor vrij had gemaakt. Onder het genot van een kop koffie met een heerlijk plak kerststol en chocolade werd de middag begonnen.

Aansluitend begon Thea met haar verhaal in een opbouwde fase, heerlijke vrouw is dat toch ook :) . In de pauze werden de gasten getrakteerd op een warm borrelhapje.

De 2 de helft van het verhaal van Thea Kroeze ging over enkele gebruiken in Frankrijk maar op een gegeven moment begon ze met een verhaal over de 4 koningen ( ipv 3 koningen ).  Het was muisstil,en dat wil al wat zeggen .

Dit verhaal was zo spannend en met een moraal waarbij de mensen er stil van waren. Aandachtig luisterden ze naar haar. Naar mijn mening was dit voor een herhaling vatbaar.

Afgesloten werd het met een heerlijk 3 gangen diner verzorgd door Guus van eetcafe de Bisschop.

Zo kon iedreeen genieten op zijn of haar manier van deze middag en tevreden naar huis gaan. Om de Feestdagen tegemoet te gaan. 

 

onderstaande bericht is geschreven door Jan Bornebroek 

Ria Olde Hanter

0614201536
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk