Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

High tea

Zonnebloem afdeling

Op 20 juli kwamen onze gasten voor een high tea in het Wapen van Vidaa

In het sfeervolle Wapen van Vidaa, gelegen op het landgoed waar ook Artihove gevestigd is, kwamen vanaf kwart voor twaalf de eerste gasten aan. Nadat iedereen gearriveerd was en een plek aan de mooi gedekte tafels gevonden had, werden de schalen met sandwiches belegd met kip, kaas en zalm, en etagères vol met heerlijkheden als scones, croissants, chocobroodjes, muffins, brownies en bonbons binnengebracht. En natuurlijk ook potten heet water voor de thee, zo vaak als je wilde, met keus uit veel smaken. Tijdens het nuttigen van al het lekkers werd er geanimeerd met elkaar gesproken. Toen ook de smakelijke warme quiche op was, was het tijd om de tuinen te gaan bekijken. Op ons gemak, en in de zon, liepen we in het mooi aangelegde groen, waar ook veel kunst en kunstzinnige kleurrijke beelden te zien waren. Om half 3 kwam alweer het eerste busje, en kwam er een einde aan een zeer geslaagd uitje van onze Zonnebloem-gasten. 

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Corrie Beuckens

010-2860147
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?