Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Bezoek aan Intratuin

Zonnebloem afdeling

Dit jaar zijn we met de afdeling naar de Intratuin in Zevenhuizen geweest,

Daar gingen we, in de stromende regen, op weg naar Zevenhuizen.

Gelukkig was het binnen droog, dat was wel fijn.

En daar waren ze weer, alle kerstballen, kerstengeltjes, rendieren en heel veel kerstmannen, in alle soorten en maten, heerlijk.

Het zag er weer prachtig uit. Ook de dorpjes, zoals de Elfstedentocht, je komt ogen tekort.

En ja , toen was er koffie met appelstrudel en vanillesaus, het smaakte heerlijk.

Daarna zijn we nog naar de eerste etage gegaan, nog meer ballen en kerstmannen, het bleef leuk.

Ja en toen weer naar huis, het was een erg leuke dag.

Het was voor mij het eerste uitje als vrijwilliger bij de Zonnebloem, nou het is me prima bevallen.

Het waren hele gezellige dames, zo met elkaar.

Dus tot de volgende keer.

Loeke.

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Corrie Beuckens

010-2860147
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?