Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Kerstbijeenkomst

naamloospng

Ook dit jaar weer een kerstviering in Swedoro

Dinsdag 18 december hebben we met ongeveer 50 gasten en ruim 20 vrijwilligers een zeer geslaagde kerstmiddag gehad in het gebouw van Swedero.

De zaal was sfeervol versierd en onder het genot van een kopje koffie of thee met een lekkere bonbon verwelkomde Riet alle aanwezigen. Aansluitend vertelde ze deel 1 van het kerstverhaal over Artaban, de vierde wijze. Deel 2 en 3 volgen later.

Daarna volgden de hapjes en drankjes elkaar in een snel tempo op terwijl zangeres Pamela mooie liederen zong.

Vrijwilliger Dik werd in het zonnetje gezet. Na 25 jaar vrijwilliger te zijn geweest stopt hij er mee.

Hij kreeg een gouden speld, cadeau, bloemen en een mooie speech.

Tot slot een heerlijk kopje soep met stokbrood.

Ik heb veel mooie reactiesgehoord van onze gasten. Heel veel dank voor de vrijwilligers die alles tot in de puntjes hadden verzorgd.

Als afsluiting gezamenlijk Ere zij God gezongen.

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Corrie Beuckens

010-2860147
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?