Vrijwilligersavond

a883077c-7a1f-4ab2-8dac-9595af88eebbjpeg

Gezellig samenzijn van onze vrijwilligers

Dit jaar was het tot onze blijdschap na 3 jaar weer mogelijk om een vrijwilligersavond te houden. Op 15 juli was het zover. In de huiskamer van het Palet kwamen we samen. 

Vier mensen werden in het zonnetje gezet. De jubilarissen Ada, Tonny en Anneke kregen een speltje, een oorkonde en bloemen/een cactus, omdat ze 10 jaar geleden vrijwilliger werden bij onze afdeling. Ze werden hartelijk bedankt voor hun inzet van al die jaren. Juan kreeg een mooi beeldje en een boeket. Hij verlaat de Zonnebloem omdat hij nu meestentijds in Spanje gaat wonen. Hij werd ook hartelijk bedankt voor zijn inzet, waarbij zeker vermeld moet worden dat hij onze ster-verkoper van Zonnebloem-loten is.

Onder het genot van door vrijwilligers zelfgemaakte hapjes en met lekkere drankjes was het een aangename en gezellige avond, waarbij we de tijd hadden om bij te kletsen in een ontspannen sfeer

Corrie Beuckens

010-2860147
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?