Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Uitje naar het Kralingse bos

img5783jpeg

Met een rondleiding van de boswachter

Op maandag 1 mei gingen we met 11 gasten en 10 vrijwilligers naar het Kralingse Bos. We verzamelden bij de Eekhoorn aan de Beatrixlaan. Onder het genot van een lekkere kop koffie kwamen de gesprekken op gang. Aanvankelijk buiten op het terras, maar de regendruppels werden toch een bui, dus verplaatsten we ons naar binnen. Sommige stoutmoedigen besloten toch een rondje door het bos te maken. Na de lunch kwam de boswachter ons halen voor een rondleiding. Alsof het afgesproken werk was werd het toen tot onze opluchting ook droog. Hij vertelde op aangename en onderhoudende wijze allerlei wetenswaardigheden over het ontstaan en onderhoud van het bos, over wat er allemaal groeit en bloeit, en over welke dieren er voorkomen. Om drie uur kwamen we weer bij het verzamelpunt aan. Iedereen ging met een voldaan gevoel naar huis

Corrie Beuckens

010-2860147
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?