collage-2021bjpg

Bij de Zonnebloem draait het om mensen. Dat geldt uiteraard ook voor onze afdeling. Met een gezellige groep vrijwilligers zetten wij ons in voor mensen met een lichamelijke beperking vanaf 18 jaar.

Zin op eropuit te gaan?

Iedereen heeft behoefte aan gezelschap. Maar als je een lichamelijke beperking hebt, ben je misschien wel vaker (alleen) thuis dan je zou willen. De vrijwilligers van onze afdeling komen graag langs voor een kop koffie, een praatje of om samen met jou op pad te gaan naar bijvoorbeeld een winkelcentrum of dierentuin. Daarnaast organiseren wij ook verschillende activiteiten voor onze gasten zoals bingo, vakantie of een dagje uit.

Maak jij het verschil?

Het is bijzonder dankbaar werk. En uit onderzoek blijkt dat vrijwilligers ook gelukkiger en gezonder zijn.
Je krijgt volop ondersteuning, kunt workshops volgen en ontmoet de andere vrijwilligers in gezellige bijeenkomsten. Wij vergoeden alle kosten en je bent bij ons verzekerd.

Help jij ons mee?

Wil jij ons goed werk ondersteunen? De Zonnebloem is weliswaar de grootste vrijwilligersorganisatie van Nederland, maar wij ontvangen geen overheidssubsidie. Wij zijn afhankelijk van giften en donaties.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer weten over wat de Zonnebloem voor jou kan betekenen? Wil je meer informatie of wil je je aanmelden als deelnemer of als vrijwilliger of als donateur?

Neem dan contact met ons op:
- Voor aanmelding deelnemer of vrijwilliger:
Nico Heijnen  06-273 58 477 of secr.zonnebloemcharlois@gmail.com   

Voor donatie of sponsoring: Henk van Lierop - 06 434 41 083


- Voor andere vragen mail naar:
secr.zonnebloemcharlois@gmail.com

 

Nico Heijnen

06-27358477
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Buitenactiviteiten
  • Bioscoopbezoek
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken