Krantje nr 5 is uit

De eerste krant van 2022, is uit

Lieve mensen, We zijn weer begonnen!

Onze nieuwjaarsreceptie 2022 moesten we weliswaar verplaatsen naar februari, maar vanaf nu gaan we er voor! We hebben weer een vol programma met een vakantie. Zowel onze vrijwilligers als onze gasten kunnen niet wachten, vermoed ik. Afgelopen jaar was voor ons allemaal een beproeving. Mochten we nu wel of niet op huisbezoek? Konden uitjes misschien toch doorgaan? We weten hoe het gelopen is. Als het kon en mocht, gingen we iets langsbrengen bij onze gasten en gingen we eropuit. Dit jaar moet beter worden, vinden we allemaal. Wij gaan er alles aan doen en hopen u weer te zien bij grote activiteiten, bij kleine uitstapjes en bij gezellige huisbezoeken. Het jaarprogramma heeft u inmiddels gekregen en staat ook nog elders in deze krant. Wilt uzelf graag iets doen dat niet op het programma staat, vertel het ons. Wij gaan dan kijken of we uw wens in vervulling kunnen laten gaan. Contactgegevens vindt u op de achterpagina.

Ik wens ons allemaal een prachtig, gezond en gezellig 2022! Sylvia Lobbe, voorzitter Zonnebloem Groot Schiebroek

Nieuwjaarsreceptie Eindelijk . . . we konden weer een groepsactiviteit organiseren! Zondag 13 februari hadden we in twee groepen de aftrap voor het nieuwe jaar. Iedereen had er weer zin in. We hebben geproost met elkaar op het nieuwe jaar met een glas alcoholvrije champagne en een oliebol, alsof het jaar nog moest beginnen. Het was heel gezellig met een drankje en een hapje. En ook deze keer ontbrak natuurlijk de advocaat met slagroom niet. Het was fijn om al de gasten en vrijwilligers weer bij elkaar te zien.

Annemiek Boer

0640424999
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken
  • Bezoekwerk
  • Bioscoopbezoek
  • Uit eten/terrasje pakken
  • Winkelen