Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

11 juni 2016 uitstapje Rotary Dordrecht

Zonnebloem afdeling

Wij afdeling Reijerhof kregen een uitje aangeboden door de Rotary Dordrecht.

30 gasten en 4 vrijwilligers van de Zonnebloem waren uitgenodigd door de Rotary Dordrecht. Er waren 27 vrijwilligers aanwezig om klokslag 14.00 uur zijn de gasten van de Zonnebloem aan boord gegaan van de James Cook. Wij werden verrast met koffie/thee en appelgebak. Na 5 kwartier varen op naar het Mainporthotel waar we onze volgende verrassing kregen een drankje naar keuze en een schaal met een bittergarnituur. Wij vrijwiligers hebben niets hoeven doen alles werd door de Rotary gedaan. Om 16.30 kwamen de eerste busjes de gasten halen. Wij hebben een heerlijke middag gehad, voor herhaling vatbaar. Rotary Dordrecht heel hartelijk dank hiervoor de gasten van de Zonnebloem hadden een lach van oor tot oor.

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij is weer gestart.

Koop een lot en steun rechtstreeks onze afdeling

Koop nu een lot

Willem den Hartog

010-4823646
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?