Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

KERSTVIERING 2016

Zonnebloem afdeling

Kerstviering 2016

Woensdag 14 december de Kerstviering van de Zonnebloem afdeling Reijerhof. De gasten werden vanaf 11.30 welkom geheten door de Kerstman, en onder het genot van een kopje koffie/thee en een luxe gebakje kon het Kerstfeest beginnen. De vrijwilligsters hadden een heerlijke verse groentesoep gemaakt die geserveerd werd met soepstengels. Daarna traden de Meerweisjes op, dat is een koortje van bewoners uit de Meerweide o.l.v. Liesbeth vrijwilligster van de Zonnebloem. Daarna kregen de gasten luxe sandwiches met o.a. zalm en een glaasje wijn of fris. Tijd voor de Kerstbingo met allerlei mooie cadeaus voor de Kerst, en hapjes en drankjes. Het werd weer tijd voor het optreden van de Meerweisjes, en iedereen kon mee zingen want er was een programma gemaakt met de teksten van de gezongen liedjes. Als afsluiting kregen al de gasten een glaasje advokaat. Om 16.30 werd het tijd om opgehaald te worden. Deze dag is de gasten aangeboden door de afdeling Reijerhof. Dank aan alle vrijwilligster voor hun inzet.

 

 

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij is weer gestart.

Koop een lot en steun rechtstreeks onze afdeling

Koop nu een lot

Willem den Hartog

010-4823646
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?