Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Boottocht

20180606105131jpg

Jaarlijks uitje

Woensdag 6 juni hadden wij weer ons jaarlijks uitje van de Zonnebloem, we hebben een boottocht gemaakt met de Smaragd. Met afd. Reijerhof, Lombardijen en Feijenoord. De gasten kwamen tussen 10.00 uur en 10.30 aan, de vrijwilligers waren al aan wezig, onze voorzitter Willem den Hartogh had een schema gemaakt voor alle vrijwilligers zodat wij allen wisten wat onze taak die dag was. Om 11.00 uur vertrok de Boot de gasten kregen koffie of thee met appelgebak, daarna een drankje naar keuze. 12.30 werd de soep geserveerd, en daarna een heerlijk diner, verschillende groentes, aardappelbolletjes rollade sla en appelmoes. Daarna een toetjes.

Tijd voor de Bingo 3 rondjes, onder het genot van een drankje.

Om 16.30 meerde de Boot af in Oud IJsselmonde Trevvel en de Wijkbus kwamen al onze gasten halen. We hebben een top dag gehad, mooi weer, lieve gasten goede organisatie vriendelijke medewerkers van de Smaragd. In een woord was een geweldige dag.

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij is weer gestart.

Koop een lot en steun rechtstreeks onze afdeling

Koop nu een lot

Willem den Hartog

010-4823646
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?