Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Kerstdiner

20181212161231jpg

Kerstdiner

Gisteren ons Kerstdiner van de Zonnebloem afd. Reijerhof gehad.

Om 12.30 uur kwamen er 2 bussen 1 met lift. Heeft wel even geduurd eer alle gasten in de bus zaten. Toen op weg naar Wagenberg.

Waar wij vriendelijk werden ontvangen. De zaal was prachtig versierd in Kerstsfeer. Eerst een lekker drankje, gevolgd door het voorgerecht een kip cocktail, daarna heerlijke groentesoep. Onder het eten door werd er muziek gespeeld op een hammond orgel. Heel rustgevend. Hoofdgerecht bestond uit gebakken aardappelen, patat, verse boontjes, een groentemix, stoofpeertjes, sla, appelmoes en een lekker varkenshaasje. Was heerlijk. Het nagerecht lekker ijs in boomvorm, en kerstkransjes. De bedoeling was dat wij nog een Bingo zouden krijgen. maar vanwegen tijdgebrek zijn er 18 lootjes getrokken met leuke en mooie prijsjes. Na ons glaasje te hebben geleegd weer de bus in vriendelijk uitgezwaaid door het personeel van de Ruif. Om 18.40 terug op de Reijerdijk. Trevvel kwam netjes de gasten ophalen. De gasten en de vrijwilligers kijken terug op een zeer geslaagde dag.

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij is weer gestart.

Koop een lot en steun rechtstreeks onze afdeling

Koop nu een lot

Willem den Hartog

010-4823646
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?