Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

jaarlijks dagje uit met de Zonnebloem

20190605094701jpg

jaarlijks dagje uit met de Zonnebloem

Vandaag ons jaarlijks uitstapje gemaakt met de Zonnebloem afdeling Reijerhof. Willem heeft er voor gezorgd dat alle gasten en vrijwilligers op tijd werden opgehaald door Trevvel. Om 10.30 werd er ingescheept, bij binnenkomst een lekker kopje koffie met een Zonnebloem gebakje, de sfeer zat er al goed in. Elke gast kreeg 3 muntjes voor consumpties, na de koffie gezellige muziek en een power pont van Truus over onze aktiviteiten. Het diner was overheerlijk verse patat, balletjes gehakt in jus, kipfilee met satee saus en warme beenham. Ook werd er een rad van fortijngespeeld er waren 25 prijzen. Om helaas 16.15 meerde de Zeeland weer af aan de Westerkade en de busjes van Trevvel stonden onze gasten op te wachten. Wat hebben wij een heerlijke dag gehad.

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij is weer gestart.

Koop een lot en steun rechtstreeks onze afdeling

Koop nu een lot

Willem den Hartog

010-4823646
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?