17 februari 2015: Afdeling Zuid-Zijpe/Sint Maarten: Theatertour

Zonnebloem afdeling

17 februari 2015 Theatermiddag de Blinkerd

Op dinsdag 17 februari gaan we met een groot aantal gasten richting Schoorl voor de jaarlijkse theatertour van de Zonnebloem.
De voorstelling – Diner voor twee –  speelt zich af in Venetië, in La Mona Lisa, een hotel-restaurant wat gerund wordt door Ron Brandsteder en slechts plaats biedt aan twee gasten. Als de twee gasten, Babs (Petra Berger) en Adelbert (Arwin Kluft) zich gemeld hebben, en aan het voorafje zitten, komen er nog twee gasten, Rolf en Sjaan uit de Jordaan bij, die dit bijzondere arrangement hebben gewonnen in de loterij. Ron, die Bernardo speelt, zal zich hier met de hulp van zijn nicht en neef uit moeten zien te redden, wat natuurlijk met de nodige komische situaties gepaard gaat. De maaltijd is van een culinair hoogstandje dat wil zeggen, er komen maar 3 erwtjes en een flintertje vlees op het bordje iets wat de Jordanese niet kunnen waarderen aangezien ze barsten van de honger! Na het acht gangen diner wordt het probleem voor Bernardo nog groter, want er moet ook nog overnacht worden… de enige hotelkamer beschikt over 2 bedden… Nadat Babs kwaad is weggelopen en Adelbert alvast maar is gaan slapen, betreden Rolf en Sjaan het andere bed. Rolf krijgt het zwaar want zijn Sjaan en ook Adelbert zijn aan het snurken en hij besluit om beide dan maar in één bed te leggen, zodat hij rustig kan gaan slapen in het andere bed. Als dan Babs terugkeert, zit er voor haar niets anders op dan bij Rolf in bed te kruipen. De andere ochtend is voor alle gasten dan ook zeer verrassend, maar dat u had vast ook wel begrepen!
Tussen al deze verwikkelingen in wordt er natuurlijk ook volop gezongen en dat is prachtig. We hebben hier te maken met mensen die dat vak  fantastisch verstaan en de middag is om voor we het weten. Waarom nu al? We willen nog een keer!! Helaas is dan onmogelijk en het is dan ook jammer dat het dit jaar voor het laatst in deze vorm werd georganiseerd. We zullen het missen!

Nel Voorbraak

06-52048088
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Uit eten/terrasje pakken
  • Evenementen en festivals
  • Winkelen
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken