De nieuwe Zonnebloemregio “De Noordkop”

Zonnebloem afdeling

Maandag 15 februari 2016 was het dan zover: de nieuwe Zonnebloemregio “De Noordkop” is formeel van start gegaan.

Na het officiële gedeelte, waarin de oude regio’s “Hollands Noorden” en “Schagen & Omstreken” werden ontbonden en het bestuur van de nieuwe regio “De Noordkop” in de oprichtingsvergadering was gekozen, was er een contactmiddag voor alle vrijwilligers.Die waren in grote getale gekomen naar het dorpshuis in Julianadorp, waar we werden verwelkomd met koffie/thee en gebak met het Zonnebloem logo.

De nieuw gekozen bestuursvoorzitter hield een korte introductie, waarbij een idee werd gegeven van de wijze waarop de Zonnebloem wil werken en het regiobestuur de afdelingen denkt te ondersteunen.

Daarna was het woord aan wethouder B. Blonk die na een korte toespraak de Zonnebloemauto buiten onthulde. Een demonstratie volgde. Er is groot enthousiasme over wat deze auto allemaal mogelijk maakt voor de afdelingen en individuele gebruikers.

Nadien was er in informele sfeer, met life muziek van Dick Raat en onder het genot van een hapje en drankje, gelegenheid om vrijwilligers en bestuursleden van andere afdelingen te spreken.

Het was een feestelijke en inspirerende middag, voor Schagen bijgewoond door Annie, Jannie, Wil, Fred, Anneke en Joke.

Tekst: Joke van Hoolwerff

Nel Voorbraak

06-52048088
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Uit eten/terrasje pakken
  • Evenementen en festivals
  • Winkelen
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken