Inloop middag Nieuwe Nes

Zonnebloem afdeling

Vrijdag 29 januari, had afdeling Schagen een inloopmiddag georganiseerd in het gebouw van de Nieuwe Nes. Het was de eerste keer dus het was spannend hoeveel Zonnebloem deelnemers er zouden komen.

Het bleken er uiteindelijk vier personen te komen, dat viel dus tegen maar het was op vrijdag, een groot aantal mensen hebben dan andere bezigheden zoals  Bingo, zangkoor, klaverjassen enz.

Desondanks werd het een zeer gezellige middag, waar, onder het genot van een kopje koffie of thee, de dingen van de dag werden besproken maar ook, en dat viel zeer in de smaak, werden een zeer groot aantal plaatjes met allerlei afbeeldingen op tafel verspreid. Men mocht daar 1 plaatje uitkiezen van een gebeurtenis waar men een positieve herinnering aan had. Men werd verzocht, indien men dat wilde, daarover een verhaal te doen. Dit viel zeer in de smaak en er werden zeer uiteen lopende verhalen verteld die soms ontroerden.

Al met al waren de deel nemers zeer positief over de middag, en zeiden dat ze het heerlijk vonden is in een gezelschap over dingen te praten die hun raakten. Thuis konden ze alleen tegen een spiegel praten.

Ook de vrijwilligers hebben hiervan genoten. Men zal onderzoeken of het mogelijk is om deze inloop op een andere dag te houden.  

Nel Voorbraak

06-52048088
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Uit eten/terrasje pakken
  • Evenementen en festivals
  • Winkelen
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken