Theater show Septimbre in De Blinkert in Schoorl

Zonnebloem afdeling

Er was een geweldige belangstelling voor het optreden van Theatergroep Septimbre met hun nieuwe show “ALLES UIT DE KAST” in het theater De Blinkert in Schoorl, georganiseerd door de regio.

Het was een hele organisatie, maar uiteindelijk konden we op weg met 2 volle bussen en de nieuwe Zonnebloemauto.  Aangekomen bij het theater was het al behoorlijk druk en stonden er rijen voor de garderobe die adequaat werd geregeld door een aantal vrijwilligers.

Diegene die goed ter been waren moesten plaats nemen op het balkon en de anderen konden plaats nemen in de zaal, voor een aantal mensen waren daar plaatsen gereserveerd, in verband met hun handicap. 

Nadat iedereen plaats had genomen, werd door de voorzitter  van de  nieuwe regio  de gasten welkom geheten en  introduceerde hij de theatergroep Septembre.

Deze groep uit Broek op Langedijk traden zeer professioneel op met liedjes en sketches die prachtig aansloten bij de leeftijdsgroep en door het publiek met vol enthousiasme werden aangehoord. Vooral de sketches over het vergelijken van ouder zijn zoals het vroeger was en nu.  Maar ook het steeds slechter worden van de zorg kwam naar voren, in een ontroerende sketch.

In de pauze werd iedereen getrakteerd op een kopje koffie of thee met een soesje.  Daarna werden er weer een aantal geweldig muzikale nummers  en leuke sketches gespeeld. Maar aan alles komt een eind dus ook aan dit optreden. De voorzitter bedankte de hele groep voor hun prachtige middag entertainment waar we met zijn allen van hebben genoten, zij kregen ook allen een bloemetje overhandigd. 

Kortom een heerlijk middagje uit waar we een blij gevoel aan overhouden en nog lang over wordt nagepraat. 

Nel Voorbraak

06-52048088
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Uit eten/terrasje pakken
  • Evenementen en festivals
  • Winkelen
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken