Musical Amandla Mandela

Zonnebloem afdeling

We zijn afgelopen zondag met de bus naar theater De la Mar in Amsterdam gegaan, daar speelde de musical Amandla Mandela.

De bus stopte recht voor de ingang van het theater. Bij aankomst werden we ontvangen met een lekker kopje koffie en een versiert koekje. De plaatsen waren voor ons gereseveerd. We gingen snel de lift in want de voorstelling zou al snel beginnen.

Het is een prachtige voorstelling met live muziek.  Amandla! Mandela blikt vanuit Nelson Mandela’s cel op Robbeneiland terug op zijn leven. Van 9-jarig jongetje, diep onder de indruk van de wijsheden van de Xhosa-chiefs,regeren vanuit begrip in plaats van strijd, tot aan zijn vrijlating na 27 jaar gevangenschap en zijn regeerperiode als eerste zwarte president van Zuid-Afrika.

 In de pauze gaan we weer met de lift naar beneden, daar stonden de hapjes en de drankjes klaar. Daarna gaat de voorstelling weer verder en was het om 17.00 afgelopen,de bus stond weer klaar voor de deur.  Onderweg werd er nog steeds nagepraat over de musical en kreeg men een snoepje. Om ongeveer 18.30 waren we weer terug in Schagen. Al met al kunnen we spreken van een geslaagde middag 

De foto’s zijn gemaakt door Hetty Bijl, één van de vrijwilligsters.
 

Nel Voorbraak

06-52048088
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Uit eten/terrasje pakken
  • Evenementen en festivals
  • Winkelen
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken