Een dagje Theeater bij Trien v.d. Geest en een rondje Wieringen.

Zonnebloem afdeling

25 mei gingen we op stap. We waren met 43 mensen en stapten in bij de Bron en bij AH om 10.15 uur.

Om 11 uur arriveerden we bij Trien van de Gest. De helft van de gasten stapten hier uit. Zij gingen genieten van de high tea bij Trien met een gezellige, grappige conference.  Ze genoten van heerlijke hapjes en allerlei soorten thee.

De andere helft van de gasten bleef in de bus en gingen eerst naar Basalt, waar alles klaar stond, voor een bakkie koffie met een stukje taart. Vervolgens gingen we een rondrit maken door het prachtige, voormalige eiland Wieringen.  We hadden een  gids mee in de persoon van dhr. Cornelisse, die niet geboren maar wel getogen is op Wieringen.  Hij heeft ons heel veel verteld over het  mooie Wieringen.

Om 1300 uur gingen we wisselen van groep. Deze groep ging eerst de rondrit maken en daarna nog een drankje met een hartig hapje bij Basalt gebruiken. We hadden een goede buschauffeur die onvermoeibaar de rolstoelen in en uit de bus regelde en de trap weer neerzette zodat de mensen gemakkelijk konden in- en uitstappen.

Om 16.00 uur was iedereen weer gearriveerd in Schagen.

Nel Voorbraak

06-52048088
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Uit eten/terrasje pakken
  • Evenementen en festivals
  • Winkelen
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken