We gingen gezellig picknicken op donderdag 18 augustus 2016

Zonnebloem afdeling

Goedgehumeurde vrijwilligsters, broodjes, salades, soep, advocaatje, hapjes plus het zonnetje en in de middag een Bingo waren de ingrediënten voor een geweldige picknick op donderdag 18 aug. 2016.

Om 9 uur ‘s morgens kwamen de vrijwilligers bijeen om de broodjes te smeren, salades opmaken. Ook de soep werd niet vergeten. Alles stond klaar om de gasten half elf te verwelkomen. Hoewel de eerste gasten al om 10 uur binnen kwamen druppelen.

Nadat iedereen zich had verzameld en een plaatsje had bemachtigd, werd iedereen voorzien van koffie of thee met iets lekkers, de sfeer zat er al van het begin goed in en nadat Anja in het zonnetje was gezet met een toespraakje voor het openstellen van haar geweldige huis waar de picknick was georganiseerd werd het tijd voor een advocaatje

Rond de klok van half 1 kwamen de soep, broodjes en salades rond die er goed in gingen bij de gasten. Er werd wat afgebabbeld en Ipads met foto’s van kleinkinderen gingen rond.

Na de lunch zijn de tafels door de vrijwilligers naar buiten gesjouwd, de gasten geholpen met een nieuw plekje en een wederom een drankje en werd het tijd voor de Bingo die ook zeer gezellig verliep.

Rond vier uur kwam er toch echt een eind aan de gezellige dag en nadat iedereen was voorzien van een leuk cadeautje is iedereen met een zeer tevreden gevoel richting huis gegaan.

Voor de vrijwilligsters zat het er nog niet helemaal op, die hebben de boel opgeruimd, afgewassen en daarna nog even nagekeuveld en zijn ook daarna met een zeer tevreden gevoel naar huis gekeerd. 

Nel Voorbraak

06-52048088
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Uit eten/terrasje pakken
  • Evenementen en festivals
  • Winkelen
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken