Woensdag 20 juli zijn we naar het Blanckendeall Dieren park en naar Paviljoen Struik geweest.

Zonnebloem afdeling

Om 13.00 uur vertrokken we bij de Bron om nog deelnemers op te halen op het voorplein bij Albert Hein.

Er was een gigantische hoeveelheid rollators en rolstoelen die allemaal in de bus meegenomen moesten worden. 

We hadden geweldig mooi weer en een ieder had er zin in en was goed geluimd. Aangekomen bij Blanckendeall bleek dat we bij de verkeerde ingang stonden, we moesten de ingang bij het restaurant zijn, daar stond namelijk de koffie en het gebak voor ons klaar.

Na de koffie ging iedereen het dierenpark in, er zijn veel verschillende dieren maar de meeste waren zich aan het opschuilen voor de hitte en waren lusteloos, dit was ook met ons het geval, het was te warm.  Gelukkig was er airco in de bus dus koelde iedereen weer af.

Met goede zin gingen we op weg naar Paviljoen Struik daar werden weer alle rollators en rolstoelen uitgeladen, en gingen we heuvelopwaarts naar het paviljoen.  Daar uiteindelijk aangekomen werden we vergast op heerlijke bitterballen en een drankje,  tevens konden we genieten van een prachtig uitzicht op de Noordzee. Om 17.15 uur gingen we weer de bus in om huiswaarts te gaan.

Al met al een leuke geslaagde middag. 

Nel Voorbraak

06-52048088
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Uit eten/terrasje pakken
  • Evenementen en festivals
  • Winkelen
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken