Zonnebloem afd. Zuid-Zijpe eo Ja zuster, Nee zuster

Zonnebloem afdeling

Op zondagmiddag 16 juli gaan we een keer te gast bij onze buren. We zijn uitgenodigd in AHOJ in Tuitjenhorn om te luisteren naar de liedjes van Ja zuster, Nee zuster.

Eén van de klassiekers van de vorige eeuw met Adèle Bloemendaal en Leen Jongewaard. Om 2 uur worden we verwacht en nadat iedereen een plaatsje heeft gevonden wordt er koffie of thee met een gebakje geserveerd. Gasten zien toch bekenden en algauw wordt er druk gepraat. Wat goed van de Zonnebloem afd. Tuitjenhorn dat er ook gewoon ruimte voor is. De voorstelling begint immers pas om 3 uur, dan zijn we toch al aardig bijgepraat. Als de dames op het toneel positie hebben ingenomen, begint het spektakel. Algauw zingen gasten uit volle borst mee met het lied – Ja zuster, Nee zuster – en zien we daar zowat zuster Clivia in eigen persoon staan. Het verhaal gaat verder over de boze buurman en alle perikelen van de bewoners van het rusthuis. Onderwijl volgt het ene liedje het andere op. Wat een heerlijke middag! Hierna is het nog niet gedaan, we worden getrakteerd op een borreltje en een hapje en kunnen nog gezellig napraten. Conclusie van deze middag, het is goed gluren bij de buren!

Nel Voorbraak

06-52048088
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Uit eten/terrasje pakken
  • Evenementen en festivals
  • Winkelen
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken