Dinsdag 31 oktober zijn we naar het Tropenmuseum geweest.

Zonnebloem afdeling

Om 11.00 uur gingen we op pad en waren de eerste deelnemers ingestapt, daarna werden de anderen opgehaald met hun rolstoelen.

Na wat gedoe met het fixeren van de rolstoelen zijn we op pad gegaan. Het was voor een aantal deelnemers een hele belevenis om naar Amsterdam te gaan. Hetty had voor heerlijke broodjes en krentenbollen gezorgd die gretig aftrek vonden.

We waren al wat verlaat, en bleek dat de reguliere weg naar het Tropen museum was opgebroken en moesten we een alternatieve route zoeken, gelukkig waren we bekend met de weg in Amsterdam en kwamen we uiteindelijk toch bij het Tropen museum waar we werden opgevangen door de mensen van Mulesoft die ons met de rolstoelen naar het restaurant brachten waar we onthaalt werden met gebak en koffie en of een drankje.

Hierna werd iedere deelnemer met de rolstoel door een persoonlijke begeleider door het hele museum gereden.  Hiervan werd zo genoten, ook het contact met de veelal jonge begeleiders vond men zeer leuk. Na de tocht door het museum werden we in het restaurant weer onthaald op een (fris)drankje.

Om 17.00 uur aanvaarden wij de terugtocht, maar kwamen in het spitsuur terecht wat  flink wat oponthoud veroorzaakte, uiteindelijk waren we pas rond 19.00 uur weer in Schagen. We mogen zeggen dat het een zeer geslaagde dag was en een ieder genoten heeft ook de vrijwilligers, met dank aan de mensen van Mulesoft. 

Nel Voorbraak

06-52048088
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Uit eten/terrasje pakken
  • Evenementen en festivals
  • Winkelen
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken