Zondag 28 januari zijn we, met zo’n 40 personen, naar het Scagon theater geweest

Zonnebloem afdeling

We gingen daar genieten van het trio Skotwal, een country groep uit Noord-Holland die op muziek van bekende country songs, Westfriese teksten zingen.

Een aantal gasten werden thuis opgehaald met de auto door vrijwilligers. De voorste drie rijen in het Scagon waren gereserveerd voor de Zonnebloem Schagen, zodat onze gasten niet of nauwelijks moesten klimmen.

Veel van onze gasten zijn geboren Westfriesen, dus toen het trio opkwam en onmiddellijk een praatje begon tegen hen was dat een groot succes en werd er onder grote hilariteit op gereageerd. Er werd ook uitgelegd wat Skotwal betekende, dat is een oud Westfries gerecht van witte bonen, aardappelen en vet.

Het optreden van de mannen was geweldig juist door de veelal komische maar ook gevoelige teksten.

In de pauze stonden in de voorfoyer de drankjes voor onze gasten al klaar, dit omdat er een aantal gasten in rolstoelen en met  rollators waren, waardoor alles vlekkeloos verliep.

Na de pauze was er weer een geweldig optreden door de mannen gelardeerd met een interactie met verschillende van onze gasten. Het was haast jammer dat het eind in zicht was maar aan alles komt een eind.

We zijn er van overtuigd dat een ieder geweldig heeft genoten van dit optreden van Skotwal, met dank aan de organisatie, was dit weer een leuke middag.   

Nel Voorbraak

06-52048088
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Uit eten/terrasje pakken
  • Evenementen en festivals
  • Winkelen
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken