Bezoek aan het dierenpark Landgoed Hoenderdael in Anna Paulowna

img0833jpg

12 juni 2018, deze dag waren wij als Zonnebloem afdeling Schagen uitgenodigd bij het personeelsuitje van het UWV in Alkmaar.

 Met 11 deelnemers en 2 vrijwilligers uit Schagen konden wij erbij zijn. Het begon die middag al feestelijk, omdat alle deelnemers met de auto van huis werden opgehaald. Ook de Zonnebloemauto was tot onze beschikking.

Bij het park stonden de rolstoelen klaar. De ontvangst was hartelijk en ieder had een eigen begeleider van het UWV. In het restaurant bij het Leeuwenverblijf kregen we eerst een kop koffie/thee met een punt appeltaart en konden we verder met elkaar kennismaken. Maar niet te lang zitten, er is veel te zien op het uitgebreide terrein.

Als eerste volgden we de 2 leeuwen die om de beurt met de jachtsimulator werden geactiveerd om de prooi (een pond rundvlees) te vangen. Leuk om te zien. Daarna met de hele groep naar buiten en in kleinere groepjes gingen we alle dieren in het park te bezoeken.                                                        

Om 16.30 was iedereen weer bij de uitgang, vol  verhalen.              Wat hadden we genoten, een middag met een gouden randje.

Bedankt lieve mensen van het UWV!

Nel Voorbraak

06-52048088
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Uit eten/terrasje pakken
  • Evenementen en festivals
  • Winkelen
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken