Viering 25 jarig jubileum afdeling Sliedrecht

Zonnebloem afdeling

Op 29 januari was het dan zo ver. Uitbundig werd gevierd dat afdeling Sliedrecht op 9 jan. 2015 precies 25 jaar bestond. Plaats van handeling was Party Centrum De Lockhorst te Sliedrecht

In de ochtend van het dag vullend programma werden vrijwilligers en gasten onder andere vermaakt door een goochelaar die je zelfs aan tafel niet met rust liet en een meezing repertoire van oud Hollandse liedjes waarbij er spontaan de polonaise gelopen ging worden.                                                                   Twee vrijwilligers van het eerste uur Ria Striegel en Joke Kraaijeveld werden door burgemeester Van Hemmen voorzien van een oorkonde, een erepenning en de gouden Zonnebloem speld voor hun jarenlange inzet voor de Zonnebloem.       Na de gezamenlijke lunch werd het feest voor de gasten vol gezongen door het duo Saskia en Serge. Dat dit optreden erg in de smaak viel was duidelijk te merken aan de reactie uit de zaal.                                                                    

Na het feest voor de deelnemers van de Zonnebloem volgde er een receptie en een diner voor alle vrijwilligers. Aan het eind van de dag waren er niet anders dan tevreden gezichten van mensen die huiswaarts gingen. Op naar het volgende jubileum!

  

 

Hans Kroes

0184-417329
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?