Paasbrunch

Zonnebloem afdeling

Naar de Paasdagen toeleven met een heerlijke gezamenlijke maaltijd! Wie wil dat nou niet?

Met ongeveer 65 gasten werd omstreeks 12.30 uur begonnen aan de Paasbrunch.   We werden ook dit keer weer verrast door de vrijwilligers Margareth Bezemer, Marga Leeuwestein en Marianne Valckenier. Zij presenteerden een geweldige maaltijd die ook nog een overheerlijk bleek te zijn.

Nadat een ieder had genoten van deze maaltijd werd het tijd voor een dosis ontspanning. Hiervoor zorgde gastvrijwilligster Ada de Zwart van afdeling Nieuw-Lekkerland

Onder haar leiding werd een soort scrabble spel gespeeld waarbij aan de verschillende tafels met een dobbelsteen zoveel mogelijk zessen moesten worden gegooid. Vrijwilligers renden na een 6 naar een vast punt om een letter op te halen. Na een teken van Ada werden van de verzamelde letters zoveel mogelijk woorden gevormd. Na 4 keer spelen werd alles opgeteld en werd tafel 5 als winnaar uitgeroepen.

Of alles precies volgens de spelregels is gegaan wordt hier en daar betwijfeld maar het voornaamste was dat er enorm veel plezier was om het spel.

Alweer een geslaagde dag!!!!!!!!!!!!

Hans Kroes

0184-417329
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?