Vaartocht

20230403094918jpg

Door de corona periode  was het 3 jaar niet mogelijk geweest dit heerlijke uitje met het schip “De Zilvermeeuw” te maken. Maar op 3 april was het dan toch eindelijk weer zover.

Door de samenwerking met  Nieuw-Lekkerland en Alblasserdam waren er ook van die afdelingen van De Zonnebloem gasten en vrijwilligers aan boord zodat het schip zo goed als vol was

Omstreeks 10.30 uur vertrok het schip vanuit de haven van Sliedrecht voor een tocht door de Hollandse en Brabantse Biesbosch.

Ondanks het overvloedig aanwezig zijn van de zon was het buiten best wel fris maar dat deerde niet want aan boord was het lekker warm.

Terwijl de gasten gedurende de vaartocht door de vrijwilligers van top tot teen verwend werden met heerlijk eten en drinken, werd er mede door het heldere weer genoten van de mooie uitzichten.

De traditionele Bingo ronden met behoorlijk de moeite waard zijnde prijzen gaf aan dat ook daar de vrijwilligers hun beste beentje hadden voorgezet. Nu ook weer een succes!

Omstreeks 16.30 uur legde De Zilvermeeuw weer aan in de haven van Sliedrecht en ging een ieder tevreden huiswaarts

Hans Kroes

0184-417329
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?