Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Huldiging afdeling vrijwilligers.

Na 25 jaar vrijwilliger bij de Zonnebloem werd de gouden insigne uitgereikt aan Aukje Bolhuis. Sandra Steenhuis ontving het bronzen beeldje "waardering" voor 18 jaar vrijwilliger.

Tijdens de jaarvergadering 30 januari 2020 was het 25 jaar geleden dat Aukje Bolhuis-Akkerman vrijwilliger werd bij de Zonnebloem afdeling Slochteren. Hiervoor werd ze gehuldigd en ontving ze uit de handen van de districtmanager de gouden insigne en bijbehorende oorkonde. Aukje blijft als vrijwilliger bij de afdeling.

Sandra Steenhuis nam naar 18 jaar afscheid van de Zonnebloem en heeft de laatste 12 jaar de functie van penningmeester bekleed. De voorzitter overhandigde haar een mooi bronzen beeldje "waardering" als blijk van waardering. 

Nadat de voorzitter de dames had bedankt voor hun inzet krijgen de dames nog een mooi boeket bloemen overhandigd.

 

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij is weer gestart.

Koop een lot en steun rechtstreeks onze afdeling

Koop nu een lot

Linie ter Veld

0598-394364
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals
  • Winkelen
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken