Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Op de koffie bij van Assema

Zonnebloem afdelingsnieuws

Op woensdag 18 maart waren een aantal gasten uitgenodigd om bij de jachtwerf van Assema van een kopje koffie te genieten

Wat een prachtige dag was het woensdag 18 maart 2015. Je kunt van alles op tijd plannen, behalve het weer. Gelukkig kwam alles helemaal goed. De dames van ‘van Assema’ hadden zelfs het buitenterras voor ons gereserveerd. De chauffeurs waren dit keer ook vrijwilliger en ze kwamen gearmd en al druk pratend aangelopen. De appeltaart stond klaar en er werd ons al snel een heerlijke kop koffie geserveerd.

De vrijwilligers deden af en toe stoelendans en zo hebben we allemaal leuke gesprekken kunnen voeren, oude herinneringen opgehaald en af en toe gewoon lekker met de oogjes dicht van het zonnetje genoten.

We bestelden een tweede rondje. Voor sommigen een kopje koffie of thee en voor anderen een lekker wijntje, al waren de vrijwilligers natuurlijk allemaal Bob. Mevrouw Visser wilde eigenlijk niet naar huis, maar om half vijf was het toch echt zover. We hebben genoten, met dank aan de dames van ‘Van Assema’.

                                                                                                                Ans Captein

                                                                                                                Met dank aan Anita Werner voor de foto’s.

Wim Pijnaker

contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Kunst en cultuur
  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk