Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Strontrace 2015

Zonnebloem afdelingsnieuws

Een rare naam voor een uitje van de Zonnebloem? Nee, deze race wordt al vanaf 1974 gehouden om Friese mest naar de Zuid Hollandse geestgronden te vervoeren.

Op 20 oktober was de eerste dag van de strontrace van Workum naar Warmond,

(zie internet). ‘s Middags zouden er veel boten door de sluizen van Spaarndam

varen. Wij waren met 8 gasten bij ons dorpscafé uitgenodigd om dit mee te maken. Maar vanwege mooi weer waren rond het middaguur de meeste schepen de sluis al gepasseerd, dus had ik van de laatsten nog wat foto’s gemaakt om in ieder geval aan de gasten te laten zien hoe dat ging,

Onze gasten werden ontvangen met koffie en wat lekkers, daarna een borrel met bitterballen en hartige hapjes. Sommige Spaarndammers waren nog nooit in 70 jaar in een kroeg geweest. Ondanks geen strontrace was het voor hen toch een zeer gezellige middag, men was weer eens onder elkaar.

Ria v.d. Voorn

Wim Pijnaker

contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Kunst en cultuur
  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk