Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Winkelweek 2015

Zonnebloem afdelingsnieuws

Dit is het verslag van een heerlijk dagje shoppen

Hallo allemaal,

 

Vandaag een heerlijke dag gewinkeld in Schalkwijk met 6 gasten en 6 vrijwilligers.

We werden welkom geheten door een groot team vrijwilligers en de tafels stonden al mooi gedekt met zonnebloemen erop. Koffie met gebak en later een heerlijke lunch. Wat is dit toch fantastisch georganiseerd, hulde aan alle vrijwilligers die dit mogelijk maken en natuurlijk dank aan de Zonnebloem!

 

Het is natuurlijk heerlijk voor de gasten dat ze in een rolstoel rustig kunnen winkelen, maar vooral ook hebben ze genoten van het samen eten en lekker kletsen met elkaar.

 

Ik was, net als een paar andere vrijwilligers, voor het eerst mee naar de winkelweek en we vonden het geweldig. We hebben veel plezier gehad met de gasten en het is heerlijk om de mensen zo te zien genieten. De bijgaande foto's zeggen genoeg denk ik.

 

Volgend jaar graag weer!

Wim Pijnaker

contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Kunst en cultuur
  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk