Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Bezoek aan het Draaiorgelmuseum

Zonnebloem afdelingsnieuws

Woensdag 2 december zijn we met 5 vrijwilligers en 14 gasten naar het draaiorgelmuseum in Haarlem geweest.

 Woensdag 2 december zijn we met 5 vrijwilligers en 14 gasten naar het draaiorgelmuseum in Haarlem geweest.We werden welkom geheten door de vrijwilligers van het museum.

In de grote zaal stonden verschillende soorten orgels opgesteld. Een vrijwilliger hield een praatje over het ontstaan van de draaiorgels. Wist u dat er verschillende soorten orgels bestaan: draaiorgel, muziekorgel en dansorgel.

Elk orgel werd aangezet en we konden de verschillen tussen de orgels duidelijk horen. Elk orgel heeft ook zijn eigen muziekboek.  Er werd zelfs nog een walsje gedanst.

Tijdens de pauze werd er genoten van een kopje koffie of thee met een lekker stuk appelgebak!

Na de pauze werden de kleine straatorgels aangezet en wie durfde, mocht zelf ook even draaien. Nou, dat viel tegen! Het is heel zwaar om goed aan het wiel te draaien.

Tot slot nog een drankje en daarna was het weer tijd om naar huis te gaan.

Al met al, een zeer geslaagde middag!

 

Dank aan diegene die deze middag zo goed verzorgd hebben.

 

Nelleke Corver

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij is weer gestart.

Koop een lot en steun rechtstreeks onze afdeling

Koop nu een lot

Wim Pijnaker

contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Kunst en cultuur
  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk