Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Resto van Harte

Zonnebloem afdelingsnieuws

Op donderdag 19 en 26 november hebben enkele gasten en vrijwilligers kunnen genieten van een heerlijke maaltijd in restaurant Coffeemania in Parkwijk.

Donderdag 19 en donderdag 26 november hebben wij op uitnodiging van de Riki Stichting met gasten en vrijwilligers kunnen genieten van een zeer speciaal diner in het pas geopende restaurant Coffeemania in Parkwijk. Onder leiding van Resto van Harte wordt hier op dinsdag en donderdag een avondmaaltijd bereid voor en door de mensen uit de buurt. Het is dus een soort ontmoetingsplek, een huiskameridee. Je eet met elkaar allemaal hetzelfde eten en de kok en vrijwilligers schuiven gezellig aan.

Een leuk concept.

Ikzelf was er op donderdag 26 november met 5 gasten en nog twee vrijwilligers. De kok van die avond had een Indische 3-gangen maaltijd bereid: erg smakelijk en... low budget. Heel gezellig om dit met gasten te ondernemen, we hebben genoten.

Wim Pijnaker

contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Kunst en cultuur
  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk