Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Bezoek aan de Keukenhof op 13 april 2018

Op vrijdag 13 april bezochten een groep gasten en vrijwilligers de Keukenhof

Vrijdag 13 april 2018

Vandaag gaan we met 62 personen naar De Keukenhof. De weergoden lijken ons gunstig gezind. We vertrekken rond 9.00 uur met de bus, en vanwege de grote belangstelling, ook met 3 auto’s naar Lisse. Onderweg krijgen we al een voorproefje in de vorm van kleurrijke bollenvelden: het blijft prachtig. Bij De Keukenhof aangekomen nemen 26 van onze gasten plaats in een rolstoel en indien gewenst onder een lekker warm dekentje. Om even bij te komen van de reis worden we eerst getrakteerd op koffie met appelgebak in een speciale Zonnebloemzaal, welke wordt ‘gerund’ door een speciaal team van vrijwilligers van Zonnebloem Lisse. En dan in groepjes de prachtige tuin in: wat is er veel moois te zien. De groepjes komen elkaar regelmatig tegen en: ‘heb je dat al gezien en ben je daar al geweest?” Veel enthousiasme en plezier, gasten en vrijwilligers genieten van de tuin en de kassen met rozen, orchideeën, megagrote hortensia’s en de vele soorten tulpen. Al met al is het best vermoeiend en tijd voor de lunch. Dan nog een uurtje rondkijken, cadeautjes kopen etc. en… de tijd is om. De bus komt eraan en na een voorspoedige terugrit en een rondje door het dorp nemen we moe maar voldaan afscheid van elkaar. Het was een zeer geslaagde dag.

Wim Pijnaker

contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Kunst en cultuur
  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk