Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Rabo-fietstocht

10 juni 2018 stond de Rabofietsdag op het programma, georganiseerd door Rabobank IJmond.

 

Met 8 deelnemers van onze Zonnebloem afdeling Spaarndam stonden we aan de start bij Onder de Platanen ofwel infoboerderij Zorgvrij. Het was goed fietsweer: we hadden er zin in.

Er was een route van 35 km uitgezet door de regio en als je na afloop een volle stempelkaart (5 stempels) kon overleggen, leverde je dat € 12,50 euro op voor de clubkas, dus even snel uitgerekend hebben we met z’n achten € 100,- voor de Zonnebloem bij elkaar gefietst. En gezellig dat het was! Bij elke stempelpost was muziek en bij de pont, waar je in de rij moest om over te kunnen, kon je genieten van Theatertrio Second Opinion, hilarisch! Onderweg hebben we veel plezier gehad met elkaar en na afloop nog gezellig nagepraat onder het genot van ….

We raden iedereen aan om volgend jaar toch vooral (weer) mee te doen.

Wim Pijnaker

contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Kunst en cultuur
  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk