Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

De hartewens van mevr. Wilderom

Op 7 augustus gaat de hartewens van Ina Wilderom in vervulling

Zomerhartenwens : Panorama Mesdag in Den Haag

Vandaag, 7 augustus 2018, wordt de zomerhartenwens van Ina vervuld. Op zo’n beetje de warmste dag van het jaar, gaan we samen bij Ikea op de trein. Bij Den Haag Holland Spoor eerst even de inwendige mens versterken met een heerlijke kop cappuccino. Dan op tram 1 naar de Zeestraat, waar het Panorama Mesdag is gevestigd. Het was heerlijk om de warmte achter ons te laten en het koele museum in te stappen. Het museum blijkt in 1996 volledig te zijn opgeknapt. Na enkele zalen met schilderijen van Hendrik Willem Mesdag en zijn vrouw Sientje, welke laatste ook aan het Panorama heeft meegeschilderd, te hebben bewonderd, bouwden we de spanning nog even op en gingen eerst lunchen. En ja, dan kom je boven en ondergaat de magische illusie van het zinsbegoochelende panorama uit 1881. Het vergezicht op de zee, de duinen en het oude vissersdorp en opkomende badplaats Scheveningen is geweldig. Je hebt het idee of je zelf op het strand loopt. Het is een fantastisch werk van 120 x 14 meter!

Leuk om te weten: toen het panorama op 1 augustus 1881 werd geopend, was Vincent van Gogh een van de gasten. Hij was zeer onder de indruk van het panorama en verzuchtte dat het doek maar één enkele fout had, namelijk dat het foutloos was.

Ina en ikzelf (Joke) hebben genoten van een heel gezellige dag samen.

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij is weer gestart.

Koop een lot en steun rechtstreeks onze afdeling

Koop nu een lot

Wim Pijnaker

contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Kunst en cultuur
  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk