Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

De hartewens van mevr. Zandvliet

Op 31 juli maakten Coby en Ancilla de hartewens van mevr. Zandvliet waar.

Zomerhartewens Rikistichting 31 juli 2018

Rondrit door Noord Holland

 

De Hartewens is van Mevr. Zandvliet, maar omdat ze het gezelliger vindt met nog een gast, vroeg ze of Mevr. To Wempe mee mocht. Dus werd er een datum geprikt waarop beide dames konden.

Zo was het gisteren dinsdag 31 juli zover dat we op pad konden gaan. Het was mooi weer en gelukkig niet te warm. 10.30 uur gingen Coby Bruin en ik de dames thuis ophalen.

Eerst richting Pont Buitenhuis om naar de overkant te gaan, want de eerste stop zou zijn De Zaanse Schans. Een verzoek van Mevr. Mien Zandvliet. Dus onderweg genieten van de uitzichten. Beide dames houden erg van het polderlandschap. Bij de Zaanse schans aangekomen, is het tijd voor koffie met zeker wat lekkers. Daarna voor Mevr. Zandvliet een rustig plekje gezocht om nog even te genieten van alles wat er te doen is. En ondertussen gingen Coby en To Wempe nog even wat verder het park in.

Oké, dat mocht niet te lang duren, want er was meer te doen. Dus naar de auto om verder te gaan. Het werd o.a. binnendoor naar Wormerveer, Oost Knollendam, Spijkerboor, Oost Graftdijk en de Rijp . Daar een stop voor de lunch. Heerlijk buiten gegeten.

Dan weer onderweg om toch langzaam naar Spaarndam terug te gaan. Midden Beemster, door Edam, Purmerend, Neck, Wormer, Assendelft en gelukkig moesten we even wachten op de pont, want dan is er tijd voor een heerlijk ijsje. Het was misschien niet de handigste route, maar daar ging het niet om. Het was voor de dames puur genieten van alles wat er onderweg te zien was.

Rond half 5 waren ze beiden weer thuis na een heerlijk dag, waar ook wij de vrijwilligers super van genoten hebben.

 

Coby Bruin

Ancilla Köhler

Wim Pijnaker

contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Kunst en cultuur
  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk