Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Spelletjesdag 9 november 2018

Een spelletjesdag voor jong en oud!

13.15 uur. Ja hoor, daar komen de kinderen van groep 8 van de Adalbertusschool op hun fietsen aangereden: spannend en nieuw, zowel voor de kinderen als voor ons als Zonnebloem afdeling. Niet lang daarna druppelen onze gasten binnen, sommigen met de opmerking: wat doen al die fietsen hier? Tja, kom maar eens binnen kijken… Eerst nog apart aan de tafels zitten en rondkijken. We beginnen met koffie, thee, limonade en iets lekkers. En dan is het tijd voor de spelletjes.

Wie wil wat doen en wie past bij wie?  Maar het gaat lukken en niet lang daarna hebben zich groepjes gevormd van jong en oud. Het is grappig dat enkele gasten spelletjes spelen die ze nog nooit hebben gezien en andersom, maar het samenspel levert veel plezier op. De kinderen vinden het leuk om met van alles te helpen: de koek rondbrengen, helpen met drankjes en hapjes, de standen bijhouden van het sjoelen, de lootjes trekken bij de loterij etc.

En voordat we het wisten zat de “schooltijd” van groep 8 erop en gingen zij naar huis, behalve één leerling die het leuk vond om te blijven en ook wilde helpen opruimen!

Het was een gezellige ontspannen middag, die wij dankzij de Riki Stichting konden realiseren. Dank ook aan bestuur, vrijwilligers, chauffeurs en niet in de laatste plaats aan de ‘meester’ van groep 8, die deze vrijdagmiddag met “zijn” kinderen wilde komen.

Wim Pijnaker

contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Kunst en cultuur
  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk